Lindab ereszcsatornák új színekben!!!

Új Lindab Rainline színek

Két új színnel bővült a Lindab Rainline ereszcsatorna-rendszerek eddig is hatalmas választéka!

A múltban a vidámabb árnyalatoké volt a főszerep, mára azonban egyre nagyobb a sötétebb, borúsabb színek iránti igény. Ennek eleget téve fejlesztette ki a Lindab a vadonatúj Antracit matt és Grafitszürke csatornáját. Mindkét árnyalat szürkés, de míg a Grafitszürke sötétebb és fényes, az Antracit matt, mely az első ilyen típusú szín a Rainline termékcsaládban. Az újdonságok legnagyobb előnye, hogy bátran kombinálhatók feketével, fehérrel vagy akár pirossal. A siker garantált, az árak pedig nem nőttek! A Lindab Rainline új árnyalatú termékeinek ára megegyezik a többi csatornáéval!

A Lindab Rainline ereszcsatorna könnyen szerelhető, tartós, komplett, esztétikus megjelenésű esővízelvezető. Alapanyaga deformálódás- és repedezésmentes svédacél. A termék magában foglalja az ereszt, a lefolyót és a fittingeket is, így a teljes rendszer megléte miatt gyorsabb a kivitelezés és nincs szükség helyszíni alakításra. Elemei speciális szerszámok használata nélkül, pattintással építhetőek össze, így csökkentve a kivitelezés idejét.        

A termék hosszú élettartamú, korrózióálló, az Elite műanyag bevonatnak köszönhetően évekig tartja a színét. A magnézium- és cinkbevonattal ellátott Magestic rendszer különleges megjelenést kölcsönöz otthonának. A kétoldali szín tartóssága annak köszönhető, hogy a bevonat már a csatorna gyártása előtt a horganyzott acélra kerül fel, nem festéssel állítják elő. Az esővízelvezető ellenáll az időjárási viszontagságoknak is, hosszú színtartósság és UV állóság jellemzi. A nagy színválasztéknak köszönhetően kiválaszthatja a házhoz leginkább passzoló ereszcsatornát. Ha összhangra törekszik, döntsön a burkolathoz hasonló vagy vele teljesen megegyező típus, ha az extrém megjelenés híve, akkor egy hangsúlyosabb, elütő szín mellett, mely különlegessé teszi a homlokzatot!

A Lindab Rainline csatornákat keresse országszerte kirendeltségeinkben! A termékkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A Lindab további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/lindab