Legyen a környezet a lakás része!

Velux Cabrio

Szeretne egy olyan ablakot, mely erkélyként is funkcionál? Keresse a Velux Cabrio tetőerkélyt kereskedéseinkben!  

A kettős hatás különleges megjelenést kölcsönöz otthonának. Varázsolja egyedivé a tetőteret!

Az erkély fényárral és friss levegővel árasztja el a szobát, beépítésével tökéletes kilátás nyílik a környezetre. Használata egyszerű, a felső ablakelem nyitásával, valamint az alsó elem függőleges állapotba helyezésével történik. A lenti nyílászáró mozgatásával egyszerre egy korlát nyílik le automatikusan, mely mindkét oldalon rögzítve van az ablakhoz. Ez garantálja a lakók biztonságát.

A Velux Cabrio előnyei: 

1. Extra fény és panoráma kilátás: A Velux Cabrio tetőerkély fényárba borítja a szobát. A felső ablak felfelé-kifelé nyílásának köszönhetően pedig tökéletesen élvezhetővé válik a panoráma. 
2. Könnyen működtethető: Egyszerű működtetése mellett a tetőerkély tökéletesen biztonságos a kisebb gyerekek számára is. 
3. Kiváló energiahatékonyság: A Velux ThermoTechnology hőszigetelési rendszere garantálja a jobb hőérzetet és a kisebb fűtésszámlát.
4. Természetes szellőzés: A Velux Cabrio nem csak rengeteg fénnyel, hanem friss levegővel is elárasztja otthonát. A beépített légszűrő segít a por és rovarok kívül tartásában és a belső klíma javításában.
5. Ablaktisztítás: A külső üvegrész tisztítása az ablakszárny 180°-ban való körbefordításával történik, melyet ebben a helyzetben kell rögzíteni. A levegőszűrő könnyen kivehető, háztartási tisztítószerekkel tisztítható.    
6. Egyszerű karbantartás: A Velux tetőablakok alkatrészei könnyen és gyorsan cserélhetőek. 
7. Árnyékolók és redőnyök: A tetőtéri ablakhoz passzoló árnyékolók aszerint választhatóak, hogy hővédelem, fényvédelem vagy a szoba dekorálása a cél. 

Válasszon a Velux Cabrio kétféle belső felülete közül! A színtelen lakkozott fenyő tömörségének és speciális rétegragasztásának köszönhetően nagy szilárdságú és magasfokú ellenállóképességgel rendelkezik. A népszerű fehérre festett ablakok pedig tökéletesen illeszkednek a lakás többi részéhez. A tetőerkély külső borításai a következők lehetnek: alumínium, réz, titáncink, valamint színre festett alumínium. A termék extra energiatakarékos 66-os üveggel van felszerelve, mely csökkenti a kintről jövő zajokat, védi az ablakot az időjárási viszontagságokkal szemben, ritkább üvegtisztítást igényel és mivel nem csapódik le rajta a harmat, tökéletes kilátást biztosít. Emellett az üveg fokozott védelmet nyújt betörés esetén.   

A tetőerkély kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhető be és burkolókeretre is szükség van hozzá! 

A termékkel kapcsolatos bővebb információért forduljon bizalommal kirendeltségeinken munkatársainkhoz!

A Velux további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/velux