Keskeny Nyomda projekt a Ruukkival

Keskeny Nyomda

"A jövő épületeit ma építjük." - szól a Ruukki termékmárka jelszava, mely a Keskeny Nyomda projektnél is bebizonyosodott.  

A Ruukki márka garanciát jelent a minőségre, fejlett technológiai háttérrel, felelős partnerkapcsolattal és biztos megoldásokkal dolgozik. Kreatív ötleteivel segíti partnereit új ingatlan építésében és a meglévő felújításában egyaránt.

Hazánk egyik vezető nyomdaipari vállalata, a Keskeny Nyomda a már meglévő gyárán jelentős bővítést hajtott végre Ruukki termékekkel. Az épület felújításához használt Lamellák 5 kockát képeznek, melyek a szinuszlemez burkolat közül kiemelkedve nyomdagépet formáznak. Ezzel az ötletes megoldással díszítik az utcai homlokzatot. A felhasznált Cor-Ten lemezek rozsdabarnasága jól harmonizál a parkosított környezet zöld színeivel, az épület üvegablakaival és ezüst fémfelületeivel. A távtartást a kőzetgyapottal szigetelt vasbeton fal és a vízszintes Lamella Cor-Ten 30 burkolat között függőleges EuroFox tartószerkezet biztosította.

A projekthez az általunk szállított Ruukki termékek:

  • 450 m² Ruukki Lamella Cor-Ten 30
  • 70 m² 1,00mm Cor-Ten síklemez
  • Kiegészítők
Beruházó: KESKENY ÉS TÁRSAI 2001. KFT.
Építészet: ZACC ÉPÍTÉSZIRODA KFT. Vizer Balázs, Inotay Judit, Bors András
 
A Ruukki termékekről bővebb információt kaphat a http://www.ruukki.com/hun oldalon, mely végre elérhető magyar nyelven is! Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal Mucsina István szakértő kollégánkhoz az alábbi telefonszámok egyikén: +36303361129, +3618887626.
 
A Ruukki termékek további kínálatához böngéssze katalógusainkat: