Ismerje meg a Velux új Standard Plus tetőablakait!

Velux Standard Plus tetőablak

Megfizethető energiahatékonyság! A Velux új Standard Plus tetőtéri ablakai már 3-rétegű üveggel kaphatók!

Ismerje meg közelebbről a Standard Plus billenő tetőablakok három fajtáját!

  • Felső kilincses fa tetőtéri ablak - GLL

A felső kilincses fa tetőtéri ablak kiválóan hőszigetel, mely 3-rétegű üvegezésének és a ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszernek köszönhető. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, extra gumitömése pedig kinn tartja a huzatot. Emellett fokozottan hangszigetel, üvege kiszűri az utcáról érkező zajokat. Bevonatának hála, könnyen tisztítható, karbantartásmentes. Az egyedi felső kilincs segítségével többféle ablakbeépítési magasság esetén is ideális választás. A felső kilincs másik nagy előnye, hogy a nyílászáró alatt bármilyen bútor kényelmesen használható, nem probléma az ablak nyitása/zárása. Kialakításának köszönhetően könnyű hozzáilleszteni a Velux árnyékolókat, így garantált a nyugodt alvás. A felső kilincses fa tetőtéri ablak időtálló megoldást jelent otthona számára.

Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 80-130 cm.

  • Alsó kilincses fa tetőtéri ablak - GLL B

Az alsó kilincses Standard Plus fa tetőtéri ablak energiatakarékosabb elődjénél, a Standard típusnál, mivel 3-rétegű üveggel és egyedi ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel látták el. A nyílászáró télen-nyáron időjárásálló, kivételes gumitömítése nem engedi be a huzatot, mégis friss levegőt biztosít a lakásban. A tripla üvegezés csökkenti az utcai zajokat, fokozottan hangszigetel. Az ablak gyorsan és könnyen tisztítható. Az alsó kilincses megoldást olyan helyiségekbe javasoljuk, ahol az ablakot magasabbra tervezik, így egyszerűen nyitható és zárható, nem kell nyújtózkodni a kilincs után. A Velux árnyékolók könnyen felpattinthatók a nyílászáróra, így garantálva az éjszakai sötétséget és a mély alvást.            

Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 130-150 cm.

  • Felső kilincses műanyag bevonatos tetőtéri ablak - GLU

A felső kilincses műanyag bevonatos ablak időtálló megoldást jelent lakása számára. Energiatakarékos, 3-rétegű üvegezéssel rendelkezik. Kiváló hőszigetelési képességét az egyedi ThermoTechnologyTM rendszernek köszönheti, mely a tok és a szárny csatlakozásánál plusz hőszigetelő anyaggal van ellátva. A nyílászáró ellenáll a legzordabb időjárásnak is, extra gumitömítésének hála, véd a huzat ellen. Fehér felülete könnyen tisztítható, nem igényel karbantartást. A hőkezelt fa mag olyan poliuretán bevonatot tartalmaz, mely ellenáll a víznek és a szennyeződéseknek, így a termék garantáltan tartós. Fehér színe miatt javasolt fürdőszobába vagy konyhába, de bármely helyiségben jól mutat. A felső kilincsnek köszönhetően ideális lehet pl. fürdőkád vagy mosdó fölött, de kanapét vagy asztalt is tehetünk alá. Egyszerűen átalakítható, így azoknak is tökéletes választás, akik jobban kedvelik az alsó kilincses megoldást, mivel a termék külön rendelhető az ablak mellé.
       
Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 80-130 cm.
 
 
A Standard Plus tetőablakokat keresse a Lambda Systeme kirendeltségeiben! A termékekre vonatkozó kérdéseivel kapcsolatban hívja budapesti telephelyünkön szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon és forduljon bizalommal vidéki telephelyeinken munkatársainkhoz!