Gyors és egyszerű betonozás a Baumittal

Baumit FixBeton

Hogyan lehet a betonozás gyors és egyszerű is egyben? Tekintse meg a Baumit FixBeton termékéről készült videót és megtudja a választ!

A Baumit száraz beton termékei olyan üzemben előkevert anyagok, melyekhez az építkezés helyszínén mindössze víz hozzáadása szükséges. Az anyagok alkalmazhatóak minden olyan kisebb betonozási munkához, ahol nincs komolyabb statikai igénybevétel.

A Baumit egyik kiemelkedő száraz beton terméke a FixBeton, mely alkalmazásáról és tulajdonságairól bővebb információt kaphat a mellékelt videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=Whfx_sWhAEo&t=5s

A FixBeton gyárilag előkevert, extra gyorsan kötő és száradó anyag. Különösebb statikai igényt nélkülöző területeken - pl. kerítésoszlopok, információs táblák, postaládák, hinták, zászlórudak, mászókák és ruhaszárítók oszlopainak, valamint kerti játékok alaptestjeinek alapozásánál - alkalmazható. Egyszerűen, akár keverőberendezés és -szerszámok nélkül is bedolgozható.  

A Baumit FixBetont keresse 25 kg-os kiszerelésben országszerte kirendeltségeinkben! A termékkel kapcsolatos bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A Baumit további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/baumit