Bramac termékek a megújulás jegyében!

Bramac Star
Itt a STAR bevonat! A Bramac termékmárka Prémium cserepei minden tekintetben sztárokká váltak. 
 
Új felületkezelésüknek köszönhetően a betoncserepek kiemelkedő tulajdonságai egyesülnek a fényes, sima felületek szépségével. A gyártás a legújabb eljárás szerint, szendvicstechnológiával történik, mely során a nagyobb szemcsés, anyagában színezett cseréptestre egy finomabb szemcseszerkezetű, cementpépréteg jön, majd erre kerül a felületi festék. Az eredmény olyan hosszantartó védelem, mely tökéletesen óvja a tetőt az időjárási viszontagságok és szennyeződések ellen.   
 
A cserepek egyik kevésbé elhanyagolható része az orr környéke, mely területen egyszerűen megtapadhatnak a különböző szennyeződések. A Bramac azonban Magyarországon egyedülállóan a Tegalit Star orr-részét is ugyanazzal a felületkezeléssel látja el, mint a termék egész felszínét, így biztosítva az időtállóságot és a hosszantartó színstabilitást.
A ThermoProtector fényvisszaverő felületnek köszönhetően a Tegalit Star tetőfedő anyagok egyaránt ellenállnak a téli fagyoknak és a nyári hőségnek. 
 
A Bramac cserepek sztárjai 2 típusban kaphatók:
A Római Star termékek négy színben (téglavörös, rubinvörös, sötétbarna, antracit) érhetők el, a Tegalit Star cserepeket pedig öt féle árnyalatban (terrakotta, vörösbarna, platina, ezüst metál, ébenfekete) kínáljuk.  
 
Csúcskategóriás Standard
 
A Bramac Standard modelleknek is megújulást hozott a tavasz. A termékcsalád Duna és Reviva típusai olyan újdonsággal gazdagodtak, mely korábban csak a legmagasabb, Prémium kategória kiváltsága volt. Ez a Protector felület, mely bevonattal kezelt betoncserepek extra hosszú biztonságot nyújtanak a környezet, valamint az időjárás káros hatásaival szemben, és tartós színvédelmet biztosítanak.
 
Válassza a Basicot!
 
A Basic cserepek gazdaságos, mégis minőségi megoldást nyújtanak. Azonos formai kialakítás mellett a szabványnál 70-80%-kal nagyobb törőszilárdsággal rendelkeznek, időtállóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.  
 
A termékekkel kapcsolatos bővebb információért keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641-4288-as telefonszámon vagy forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!
 
A Bramac további kínálatából: