A Hevesi Sándor Színház bemutatja a nagysikerű Evita című musicalt

Evita
Ünnepi évadra készül a zalaegerszegi teátrum. A színház idén ünnepli fennállása 35. évfordulóját, ehhez két kiállítás is társul: az évad elején a műhelyház egykori munkatársának, Bischof Sándornak a festménytárlatát nyitják meg, a szezon végén pedig szintén hajdani „hevesis”, Tóth Zoltán alkotásai kerülnek a közönség elé.
 
 
 
A legnagyobb vállalkozása az idei évadban az Andrew Lloyd Webber – Tim Rice szerzőpáros nagy sikerű musicaljének, az Evitának a bemutatója, mely előadás fő támogatója a Lambda Systeme Kft.
 
A direktor az évadnyitón kiemelte, a zalaegerszegi színház ez évben is meghívást kapott Budapestre, a Vidéki Színházak Fesztiváljára, Az ötödik pecsét című drámát mutatják be.
A színház szeretné megtartani a 11.170 bérletes nézőt, sőt, igyekszik gyarapítani a tavalyi 76 ezres látogatószámot.
 
A felnőtt nézők a nagyszínpadon először a Besenczi Árpád rendezésében színpadra kerülő Család ellen nincs orvosság című vígjátékot láthatják október 6-án. Szintén a nagyszínpadon mutatják be ifjúsági előadásként Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem című regényéből készült vígjátékot, amit Sztarenki Pál művészeti vezető rendez. Műsorra kerül a Szent Péter esernyője, a Caligula helytartója, Az ügynök halála, valamint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról.