Aktualitások

Kereskedelmi asszisztens állás Kecskeméten
Szeretne egy vidám, összetartó csapat tagja lenni? Látogasson el KARRIER rovatunkba, ahol megtudhatja, kit is keresünk valójában! Ha magára ismer, ne habozzon! Jelentkezzen mielőbb! 
Ytong passzívház

Közismert tény, hogy a világ energiaigénye egyre növekszik, ez pedig mind költség-, mind környezeti szempontból súlyos problémákhoz vezethet. Épületeink energiafogyasztását anélkül is csökkenthetjük, hogy kényelmünk rovására menne.

Mentő Márton

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a tavalyi évben kezdte el a Gyermekmentési Oktatási Centrum létrehozását, amely egyben a Józsefvárosi Mentőállomásnak is helyet ad majd.

Miért Tondach?

Miért Tondach? 

"TONDACH® tetővel minden ember lehetőséget kap egy darabka biztonság, természetesség, meghittség és jó közérzet megteremtésére – és mindezt generációkon keresztül."

VI. MAPEI Betonkenu Kupa

Idén VI. alkalommal került megrendezésre a Magyar MAPEI Betonkenu Kupa, melynek győztese a PTE Műszaki és Informatikai Kara lett. A csapat sikeréhez a Pécsi Tudományegyetem és más támogatók mellett cégünk is hozzájárult.

A nyár beköszöntével kezdetét vették a Veluxnál az alvás hónapjai!

Júniusban a belső fényzáró rolóké a főszerep, míg a július a külső hővédő rolók hónapja! 

Friss állásajánlatok!

Állást keres?

Szeretne egy vidám, összetartó csapat tagja lenni? Akkor ne habozzon! Látogasson el KARRIER rovatunkba és találja meg az Önnek megfelelő munkát! A Lambda Systeme Kft. kellemes munkakörnyezetet és biztos állást kínál!

Lambda 25

A Lambda Systeme Kft. idén 25 éves. A jubileum alkalmából egy fantasztikus estét töltöttünk május 25-én Partnereink és Kollégáink társaságában, a Várkert Bazárban.

Oldalak