Velux Standard Plus tetőablak akció kereskedéseinkben!

2018. szep. 17. - 2018. okt. 31.
Standard Plus akció

Tetőtéri ablakot keres? A VELUX őszi ajánlatával garantáltan jól jár!

Térjen be országszerte kereskedéseinkbe és vásároljon GLL 1061, 78x118 cm méretű VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot 3-rétegű üveggel! A termék most 35% árengedménnyel, bruttó 69 900 Ft-ért kapható!

Tetőtéri ablak választásakor nagyon fontos szempont a tartósság. A VELUX Standard Plus tetőablakok garanciát jelentenek a minőségre. Energiatakarékosak, megbízhatóak és a kényelemi szempontoknak is tökéletesen megfelelnek. Csendessé, huzatmentessé varázsolják otthonát, lefaragnak a fűtésszámlából, leegyszerűsítik az ablaktisztítást és karbantartást sem igényelnek. A 3-rétegű üveggel és ThermoTechnology™ megoldással felszerelt nyílászárók 15%-kal jobb hőszigetelő képességet biztosítanak, mint a VELUX Standard tetőablakok. 

Ne habozzon! Vásároljon most kirendeltségeinkben 3-rétegű üvegezéssel ellátott GLL 1061, 78x118 cm méretű VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot, és nem csak a fűtésszámlával, hanem a termék árával is spórolhat! 

Az ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges. 

Más méretű vagy típusú VELUX tetőablak választása esetén kérjen egyedi ajánlatot! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az ország 16 pontján!

A VELUX további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/velux

Kapcsolódó márkák: