Tavaszi GRAFIT REFLEX® akció

2019. feb. 26. - 2019. ápr. 30.
GRAFIT REFLEX® akció
A prémium kategóriás GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezek most akciós áron vásárolhatók meg kirendeltségeinkben.
 
Termék Vastagság Bruttó ár
GRAFIT REFLEX® 12 cm 2870,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 15 cm 3550,- Ft/m2
GRAFIT REFLEX® 20 cm 4655,- Ft/m2
 
A folyamatosan szigorodó épületenergetikai szabályozás hatására egyre hatékonyabb hőszigetelésre van szükség, mely a hőszigetelés vastagságára és minőségére egyaránt vonatkozik. Az Austrotherm termékei segítenek abban, hogy az elvárt hőtechnikai követelmények betartásra kerüljenek.  
A GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. Gyárilag felhordott világos árnyalatú festékbevonatának köszönhetően visszaveri a napsugárzást. A festés nagyban hat a táblák hőmérsékletére, segít elkerülni a túlzott felmelegedést, emellett fokozott tapadást nyújt a felvitt ragasztó rétegnek. A ragasztó megkötése után dűbelezéssel lehet segíteni a megfelelő rögzítést. Fontos odafigyelni, hogy a táblák falra helyezése a festett felületükkel kifelé történjen. 
 
A termék több pozitív tulajdonsággal rendelkezik:
  • fokozott hőszigetelő képesség
  • fényvisszaverő réteg
  • nedvességre nem érzékeny
  • ökológiailag kedvező
Szakmai információkért és az akció részleteivel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal Kollégáinkhoz országszerte kereskedéseinkben!
 
Az Austrotherm további kínálatából:
 
 
Kapcsolódó márkák: