Színes nyári Tondach akció!

2017. jún. 08. - 2017. aug. 15.
Tondach tetőcserép akció!

A Tondach akció a nyár színeivel köszöntött be!

A Twist és Bolero tetőcserepek FusionColor terrakotta és terrabarna színekben most akciós áron kaphatóak a Lambda Systeme 14 kirendeltségében! A téglavörös Pilis és Zemplén termékek szintén kedvezményes áron érhetőek el a nyári akció keretében!

A Color line paletta termékei időtállóak. A FusionColor felület garantálja, hogy a tető hosszú ideig megőrzi eredeti színét, mivel a színeket kialakító természetes földásványok - a több mint ezer °C-on végbemenő kiégetés során - eggyé válnak a cseréppel. Más technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem maga a cserép, ennek köszönhetően nem kopik le, nem színeződik el és fokozottan ellenáll a Nap UV sugarainak. 

A Natur line termékcsaládban a hagyományos és a modern stílust kedvelők is megtalálhatják az ízlésüknek megfelelőt! A natúrvörös színű kerámia cserepek a természetesség erejével hatnak. A tető lélegzik, ezáltal segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, így biztosítva egészséges lakókörnyezetet és kellemes klímát. 

Néhány kedvezményes Color és Natur line termék:

Tetőcserép Szín

 Bruttó fogyasztói ár (Ft/db) 

Bruttó fogyasztói ár (Ft/m2-től) 

TWIST FusionColor

terrakotta 255,- 2244,-

TWIST FusionColor

terrabarna 255,- 2244,-

BOLERO FusionColor

terrakotta 255,- 2244,-

BOLERO FusionColor

terrabarna 255,- 2244,-

PILIS íves- és egyenesvágású

téglavörös 147,- 2499,-

ZEMPLÉN íves- és egyenesvágású

téglavörös 150,- 2550,-

Bővebb információért, valamint az akcióban részt vevő egyéb termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!

Kapcsolódó márkák: