Lindab Színakció kereskedéseinkben!

2018. aug. 01. - 2018. aug. 31.
Lindab Rainline ereszcsatorna

Térjen be országszerte kereskedéseinkbe és válogasson a megjelölt színű komplett Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek közül!

Válassza a barna (434), téglavörös (742), sötétszürke (087), sötét bordó (758) vagy fekete (015) árnyalatok valamelyikét és akár 20 százalék kedvezményt biztosítunk a termék árából! Kérjen egyedi ajánlatot!

A Lindab Rainline ereszcsatornák könnyen összeszerelhető, szép kivitelezésű, hosszú élettartamú, komplett esővízelvezető rendszerek. Az ereszt, a lefolyót és a fittingeket is tartalmazzák, mely részek egyszerűen egymáshoz pattinthatók, elősegítve ezzel a gyorsabb kivitelezést.

Svédacél alapanyaguknak köszönhetően nem deformálódnak és repedeznek. Elite műanyag színbevonatuk garantálja, hogy a csatorna évek múlva sem veszít árnyalatából. Gazdag színválasztékuknak hála a Lindab csatornák tökéletesen passzolnak a legkülönfélébb házak homlokzatához is. 

A választáshoz forduljon bizalommal szakértő kollégánkhoz budapesti telephelyünkön a +36 1 433 0500-as telefonszámon vagy az Önhöz legközelebb eső vidéki kirendeltségünkön munkatársainkhoz! Az elérhetőségeket keresse a Kapcsolat menüpontban: http://www.lambda.hu/hu/kapcsolat

A Lindab további kínálatából:

http://www.lambda.hu/hu/markak/lindab

Kapcsolódó márkák: