Jöhet bármi, ez Gerard tető!

2017. aug. 01. - 2017. aug. 28.
GERARD® Fazsindely

Gerard tető akció a Lambda Systeme kereskedésekben!

A Gerard Diamant és Fazsindely típusú tetőcserepekre augusztusban 18% kedvezményt biztosítunk!

Az akcióban részt vevő termékek többféle színben érhetőek el. A Diamant színei: Antracit, Tölgy, Vörös, Vörösbarna, Firenze. A Fazsindely színei: Antracit, Tölgy, Mélyfekete.

A Fazsindely cserepek a valódi fából készült zsindelytető látványát kölcsönzik, míg a Diamant termékeket a gyémánt keménysége és tartóssága ihlette.  

   Gerard Fazsindely cserépszükséglet/m2: 2,16

   Gerard Diamant cserépszükséglet/m2: 1,98

   A termékek bruttó ára: 2413 Ft/db.

   A termékcsalád kiváló tulajdonságokkal rendelkezik:

   • Könnyű és földrengésálló: A Gerard tetőelemeket pehelysúlyuknak köszönhetően még az elöregedett és gyenge tetőszerkezetek is képesek megtartani. Emellett a nehéz tetőrendszerekkel ellentétben a Gerard tetőcserepek ellenállnak a kisebb földrengéseknek is.  
   • Szél- és viharálló: A szélsőséges időjárás sem foghat ki rajtuk, még egy 160 km/h-s hurrikánt is túlélnek. Más tetőrendszerekkel ellentétben a Gerard tetőknél vízszintes rögzítési módszert alkalmaznak, mely által megszűnik a szél nyíró hatása.
   • Hó- és jégálló: A Gerard tetők érdes felülete meggátolja a hó csúszását, amíg az természetes módon el nem olvad. A termék felületében a jég és fagy sem tehet kárt.
   • Tűzálló: A Gerard tetőrendszer ellenáll a tűznek, a cserepek bevonata megakadályozza a lángok terjedését. A tető elemei tökéletesen fedik egymást, így nem engedik, hogy a szikrák a ház belsejébe hatoljanak.
   • Zajálló: Zajállóságuk a texturált, kőzúzalékbevonatnak és a kiváló zárórendszernek köszönhető.
   • Jégesőálló: Az időjárás viszontagságainak egyik gyakori velejárója a jégeső, mely könnyen kárt tehet egy átlagos tetőben, a Gerard tetőszerkezet ezzel szemben ellenáll az akár 30 mm-es jégdaraboknak is.

   A Gerard Fazsindely és Diamant termékeket keresse a Lambda Systeme 16 kirendeltségében! Bővebb információért, a termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

    

    

    

    

    

    

    

    

   Kapcsolódó márkák: