Gerard télűző akció a Lambdánál

2018. feb. 05. - 2018. már. 16.
Gerard Diamant

A Gerard télűző akciója a hideg évszak mellett az áraknak is megálljt parancsol! Válogasson a kedvezményes Klasszikus és Diamant tetőcserepek közül!

A Gerard Klasszikus egyesíti a kifinomult innovációt a régi világ varázsával. Amennyiben merészebb megjelenést kölcsönözne otthonának, válassza ezt a típust most 1970,30 Ft/db + ÁFA (4216,44 Ft/m2 + ÁFA) áron. A kedvezményben szereplő színek: Firenze (Rosso), Kávébarna (Cedar). A Gerard Klasszik cserépszükséglet/m2: 2.14

 

A Gerard Diamant a gyémánt ihlette tetőcserép, 10%-kal kevesebb költséggel jár és ennyivel rövidebb tetőfedési időt igényel. Határozzon az egyik legkeményebb és legtartósabb anyagról elnevezett cserép mellett most mindössze 1970,30 Ft/db + ÁFA (3901,19 Ft/m+ ÁFA) áron, Antracit (Charcoal), Tölgy (Chestnut), Vörösbarna (Redwood), Firenze (Rosso), Vörös (Spanish Red) vagy Sötét szürke (Dark Silver) színben. A Gerard Diamant cserépszükséglet/m2: 1.98

 

Ha biztos védelemre vágyik, a Gerard tetőben nem fog csalódni!
 
Könnyű és földrengésálló: A Gerard tetőelemeket pehelysúlyuknak köszönhetően még az elöregedett és gyenge tetőszerkezetek is képesek megtartani, emellett ellenállnak a kisebb földrengéseknek.  
Szél- és viharálló: A szélsőséges időjárás sem foghat ki rajtuk, még egy 160 km/h-s hurrikánt is túlélnek. 
Hó- és jégálló: Érdes felületük meggátolja a hó csúszását, jég- és fagyállóak.
Tűzálló: A Gerard cserepek bevonata tűz esetén megakadályozza a lángok terjedését és a szikrák ház belsejébe hatolását.
Zajálló: Zajállóságuk a texturált, kőzúzalékbevonatnak és a kiváló zárórendszernek köszönhető.
Jégesőálló: A jégeső könnyen kárt tehet egy átlagos tetőben, a Gerard tetőszerkezet ezzel szemben ellenáll az akár 30 mm-es jégdaraboknak is.
 
A Gerard termékeket megtalálja a Lambda Systeme kirendeltségeiben. Bővebb információért, a termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!
Keresse szakértő kollégánkat a +36 30 641 4288-as telefonszámon és kérjen egyedi ajánlatot!
 
Kapcsolódó márkák: