Folytatódik a Terrán őszi akciója!!!

2017. aug. 21. - 2017. nov. 30.
Terrán Synus tetőcserép

Synus Colorsystem és Zenit Climacontrol akció a Lambda Systeme kereskedésekben!

A Synus termékeket méltán hívják a Terrán legkönnyebb tetőcserepeinek. Ezzel a kiemelkedő könnyedséggel, a beton kiváló tartósságával és ellenálló képességével a Colorsystem tökéletes választás a tetőfelújításhoz és az új építésű ingatlanok építéséhez is. A Colorsystem felületkezelésű tetőcserép hosszútávú élettartammal és kifogástalan minőséggel rendelkezik. Stílusa időtálló, természetes színeinek köszönhetően nem megy ki a divatból és illeszkedik a környezethez. A Synus Colorsystemet most a Terrán őszi akciójának keretében a Synus Basic típussal megegyező 179 Ft/db áron kínáljuk sötétbarna, tégla és fekete színekben.

A Zenit Climacontrol tetőcserép a letisztultság, erő, design jelképe. Jellegzetes téglalap alakú formájával, mélytónusú színeivel különleges megjelenést kölcsönöz otthonának. Resistor felületkezelése magas fokú védelemmel látja el a cserepeket a felmelegedést okozó infravörös sugárzással szemben. Így az ilyen típusú cseréppel ellátott épületek optimális lakókomfortot biztosítanak. Emellett a Resistor felületnek köszönhetően a tető hosszútávon megtartja színét, évek múltán sem veszít újszerűségéből. A Terrán őszi akcióban a Zenit Climacontrolt most 294 Ft/db áron vásárolhatja meg Mars, Space és Moon színekben. 

   

A Terrán további kínálatából: 

http://www.lambda.hu/sites/default/files/katalogus/terran-termekismertet...

Bővebb információért, a termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük forduljon a Lambda Systeme kirendeltségeken munkatársainkhoz!

Kapcsolódó márkák: