Értékes ajándék a FAKRO kínálatában!

2018. ápr. 09. - 2018. jún. 30.

Vásároljon akciós FAKRO tetőtéri ablakot és értékes ajándékhoz juthat!

A FAKRO tavaszi akciója Önnek is nyugodt alvást biztosít! Válogasson a márka akciós tetőtéri ablakai közül és külső hővédő árnyékolót kap ajándékba! 
A külső árnyékoló sokkal hatásosabb a nyári meleggel szemben, mint a belső típus. Gátolja a tetőtér felmelegedését, emellett véd a káros fényvisszaverődésektől is.

Hogyan vehet részt az akcióban?

1. lépés:
Az akcióban való részvételhez látogasson el 16 kereskedésünk egyikébe országszerte 2018.04.09. és 2018.06.30. között és vásároljon a FAKRO kedvezményes kínálatából! A vásárlást igazoló számlát mindenképpen őrizze meg!

2. lépés:
Töltse le az akcióra való jelentkezéshez szükséges nyomtatványt oldalunkról, majd kinyomtatva és kitöltve adja postára azt 2018.06.30-ig a megadott címre! Ne feledkezzen meg a vásárlást igazoló számlák másolatainak csatolásáról sem! Abban az esetben, ha a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós termékek, mellékelje a számlához tartozó szállítólevelet is!

3. lépés:
Várja az ajándékot! Amennyiben jelentkezése pozitív elbírálásban részesül, a megvásárolt tetőtéri ablakhoz passzoló külső árnyékolóval lesz gazdagabb, melyet a FAKRO futárszolgálattal kézbesít Önnek.

Az U4 üvegezésű tetőtéri nyílászárókhoz maximum 2 db, az U5 és P5 üvegezésű típushoz maximum 3 db, az U6 és U8 fajtához pedig maximum 4 db, de minden esetben kedvezményes ablakonként 1 db ajándék külső hővédő árnyékoló kérhető. Ne habozzon, vásároljon FAKRO tetőtéri ablakot! 

Bővebb információért forduljon bizalommal kirendeltségeinken munkatársainkhoz!

Kapcsolódó márkák: